Tişört Baskı Yöntemleri Nelerdir

Günümüzü en verimli şekilde geçirebilmek istiyorsak motivasyonumuzu yüksek tutmamızda yarar var. Güne kendimizi iyi hissederek başlamak muhtemelen hepimiz için önemli. Bu durumda giydiklerimiz, sıktığımız parfüm, yediğimiz yemek veya yapacağımız aktivitelerin bizi mutlu etmesi yönünde hareket edebiliriz. En sevdiğimiz parfümü sıkıp, en sevdiğimiz tişörtü giyerek günü en güzel şekilde sonlandırabiliriz.

tişört baskısı
tişört baskısı

Tişört Baskı

Hepimiz sevdiklerimizi çevremizde hissedince huzur buluyoruz. Günün her saatinde sevdiklerimizle beraber olmak mümkün değil. Bu durumun çözümü ise tişört baskı yöntemidir. Dilediğiniz baskıyı tişörte bastırabilir kendinizi daha mutlu hissedebilirsiniz.

Küçükten büyüğe bu aralar hepimiz tercih ediyoruz. Sevdikleriniz için daha özel bir hediye arıyorsanız dilediğiniz görüntüyü tişörte baskı yaptırıp onları mutlu edebilirsiniz. Çocuklarınıza, eşinize, en değerliniz annenize minik bir jest olarak tişört baskısı hazırlayabilirsiniz. Sevilen objeler veya çizgi film kahramanları, aranızda geçen şakaları baskıya dökebiliriz. Bu sayede ölümsüz ve özel bir T-Shirt oluşabilir.

En değerli anları fotoğraflayıp, tişört baskı yöntemiyle üzerinizden çıkarmayın. Farklılık yaratmak isteyenlerin tercihi olmuştur.

Severek giyilen baskılı tişörtleri basmada farklı yöntemler kullanılıyor. Toplu siparişler kalıp yöntemi ile özel kumaş boyaları kullanılarak yapılıyor. Basılan tişörtler 150 derecede pişerek hazırlanıyor. En dayanıklı yöntemlerden biridir. Tişört direk özel kağıtlara basılarak transfer yöntemiyle de yapılabiliyor. Bu işlem genelde fotoğraf baskılarında ya da tekil işlemlerde gerçekleşiyor. Oldukça da pratiktir.

Daha çok pamuklu kumaşlara bu yöntem tercih ediliyor. Forma baskı için ya da tekil işlerde kullanılan bu yöntem yıkamaya da dayanıklıdır.

Bir diğer yöntem ise boya, rakle adında bir alet yardımıyla kumaşa geçirilir. Boya gazenin üzeri örtülmemiş kısmından kumaşa doğru geçer. Çok yönlü bir baskı sistemidir. Direk olarak baskı özelliğinden dolayı renkler diğer yöntemlere kıyasla daha canlıdır. Bu yöntemde uygulama alanı sonsuzdur. Tişört baskılarında pratik bir teknik olduğundan kullanımı yaygındır.

Dilediğiniz deseni pratik bir şekilde tişörtünüze bastırabilirsiniz. Bu yöntemlerin yanı sıra sublümasyon baskı tekniği de bulunuyor. Bu işlemde 180 ve 200 derecede preslenip uygulanan bir çeşit transfer işlemidir. Özel kağıdı bulunuyor. Printerdan kağıda çıktı alarak yapılıyor. Oldukça net bir görüntü elde etmek mümkündür.

Bu baskıyı yapabilmek için sisteme uygun olarak püskürtmeli yazıcı gereklidir. Bilgisayar üzerinde görsel hazırlanır. Daha sonra ardından püskürtme sayesinde transfer kağıdına aktarma yapılır. Özel olan bu kağıt baskı yapılacak tişörtün üzerine hiç hava almayacak şekilde yerleştirilir. Uygun sıcaklık ve basınçta işlem gerçekleştirilir.

Çeşitli baskı yöntemleri ile dilediğiniz deseni tişörtE Baskı yapmtırmanız mümkün.

Son teknoloji ile tasarlanmış makine de bu iş için oldukça donanımlı. 3D sublimasyon baskı en çok tercih edilen baskı yöntemi olmuştur. Bu yöntem son zamanların en pratik ve en donanımlı yöntemi haline gelerek en çok tercih edileni olmuştur.

Çeşitli yöntemler eşliğinde en kaliteli tişört baskısını elde etmeniz mümkündür.

Lazer baskı yöntemi, emprime baskı, süblimasyon baskı gibi yöntemler en çok tercih edilen ve aynı zamanda kaliteyi de beraberinde getiren yöntemler arasındadır. En doğru tshirt baskı seçenekleriyle en özel tişört baskıları için Tshirt Atölyesi olarak hizmetinizdeyiz.

Ürünlerimiz

Bizi takip edin

spot_img